Her er du: Januar 2011 (1)

Nyheder

Prisændring 2016
5 January 2016

Betalingen stiger en lille smule

Læs mere »
Ny ferieplan 2016
5 January 2016

Der er lavet en ny ferieplan Læs mere under åbningstider/ferie

Læs mere »
Læs alle »

Indmeldelse

Vi har på nuværende tidspunkt
1 ledige pladser.

Næste ledige plads

1 plads Oktober 2017

Læs mere »

Regnbue tidende feb 2011

18 January 2011

LogoRegnbue Tidende

Feb 2011

 

Kære forældre!

Vi ønsker alle et godt nytår og velkommen tilbage efter en forhåbentlig dejlig juleferie.

Vi vil i fremtiden forsøge at lave et "månedens brev" hver måned med bl.a. en kalender over de ting vi har planlagt for den kommende måned. Brevet og kalenderen vil også være at finde på vores hjemmeside (www.dagplejenregnbuen.dk)

 

Ferieplan/kalender

Den nye ferieplan er nu klar (vedlagt)

Som nævnt tidligere vil vi hver måned lave en kalender over den kommende måneds aktiviteter og mad. Vi vil forsøge at få kontakt til andre private dagplejere, som vi håber på er med på at holde legestue en gang om måneden.

 

Ferieplan 2011-2012 (Download word dokument)

Aktivitets kalender feb 2011 (Download word dokument)

 

Dagplejen Regnbuen - "åbent hus"

Fantastisk! Vi er nu næsten færdige med renoveringen af Sverigesgade 23, og vi vil derfor invitere alle til "rejsegilde" lørdag den 29. januar kl. 11:00. Vi vil servere rigtig "rejsegilde mad" som er pølser og brød.

Vi åbner i Sverigesgade tirsdag den 1. februar kl. 06:00. Mandag, når I henter børnene i Krabbely, bedes I tømme Jeres respektive skabe for tøj og andre ting I måtte have deri. Bleer og evt. barnevogne sørger vi for bliver flyttet.

Lørdag den 5. februar holder vi et "åbent hus" arrangement som vil blive annonceret i ugepressen. Vi håber selvfølgelig, at I alle også har lyst til at komme den dag, så evt. nye børn/forældre også kan spørge Jer om dagplejen.

 

Ris - Ros

Vi er meget interesseret i at få ris og ros. Det er vigtigt, at vi alle er åben om tingene, så vi kan få det bedst mulige samarbejde omkring Jeres barn/børn. Kom endelig "ud af busken" hvis I har noget på hjertet, uanset om det er ris, ros eller bare en god idé. Vi er også meget interesseret i at høre meninger om huset, hjemmesiden osv…

 

Legetøj

Vi har købt en hel del nyt legetøj til vores nye hus, men vi er selvfølgelig åben for nye idéer om ting I måske synes er vigtige. Vi modtager meget gerne brugt legetøj og andre ting hvis I står og skal smide ud.

 

Vinterferie

HUSK vi holder ferie i uge 8 (21. Feb. - 27. Feb.)

 

Med venlig hilsen

Sanne og Christina 

Dagplejen Regnbuen   |   Sverigesgade 23   |   9850 Hirtshals   |   Danmark   |   Mobil.: (+45) 60147490   |   Email: mail@dagplejenregnbuen.dk