¨ Om os
Her er du: Information : Om os

Nyheder

Prisændring 2016
5 January 2016

Betalingen stiger en lille smule

Læs mere »
Ny ferieplan 2016
5 January 2016

Der er lavet en ny ferieplan Læs mere under åbningstider/ferie

Læs mere »
Læs alle »

Indmeldelse

Vi har på nuværende tidspunkt
1 ledige pladser.

Næste ledige plads

1 plads Oktober 2017

Læs mere »

Om os

Billed12 Billed6
Christina Larsen sammen med Liam Susanne R. Larsen og Noah
Nana Klit Eriksen
Nana Klit Eriksen

Christina Larsen
Årgang 1980
3 børn (Elisabeth 1997, Alexandar 2005 og Christopher 2007).

Jeg har arbejdet som dagplejer siden 2007.
Startede i 2005 på sygeplejer skolen, men var desværre nødsaget til at stoppe pga. vores ældste søn, blev meget syg.
Jeg er meget glad for arbejdet som dagplejer, da jeg synes, det er et spændende, udfordrende, selvstændigt og meget givende arbejde.


Nana Klit Eriksen
Årgang 1994
Civilstand: Bor Alene

Jeg har arbejdet som dagplejer siden august 2014, efter at have været i arbejdsprøvning i Regnbuen, var jeg så heldig der var en mulighed for at blive en fast del af dagplejen. Så denne chance tog jeg og har aldrig fortrudt dette.

Da jeg elsker børn og synes det er spændende at arbejde med dem og se hvordan de udvikler sig.


Susanne R. Larsen

Årgang 1960
Civilstand: gift med John Larsen
2 voksne børn (Christina og Pernille)
5 børnebørn (Elisabeth, Alexandar, Emma, Christopher & Nanna)

Jeg har beskæftiget mig med en hel del forskellige ting i mine år på arbejdsmarkedet, men fandt min "niche" omkring 1990 hvor jeg blev kommunal dagplejemor.
I første omgang var jeg dagplejemor i en ca. 4 årig periode, men grundet forskellige ting stoppede jeg, og fik andet job på daværende tidspunkt.
Efterfølgende har jeg prøvet lidt forskellige ting, men savnede at være dagplejemor, så da chancen igen bød sig i 2008, blev jeg igen kommunal dagplejemor.
Grundet mindre børnepasnings behov i det kommunale system, blev jeg opsagt i januar 2009.

Jeg havde på det tidspunkt besluttet, at hvis jeg var én af de uheldige de skulle fyres fra det kommunale system, ville jeg starte for mig selv. Som sagt så gjort, og da Christina allerede var i gang som privat dagplejemor, fik vi en aftale i stand i maj 2009, og jeg startede så som privat dagplejemor i lejede lokaler i Vestergade .... samme sted som Christina.

Christina og jeg har et fantastisk fint samarbejde trods det, at vi er mor og datter, og vi supplerer hinanden på en rigtig god måde synes vi selv.
Jeg har altid haft stor interesse i at lave håndarbejds ting i min fritid .... ting som strikkning, hækling, perler, julepynt, blomsterbinding osv. har fyldt en stor del af min fritid, og gør det stadig.

Denne interesse prøver jeg vel egentligt ubevidst at bruge i hverdagen sammen med mine dagplejebørn, som også elsker at bruge hænderne og ikke mindst deres fantasi. Der kommer mange sjove ting ud af de timer vi bruger sammen med de små kære børn.

Dagplejen Regnbuen   |   Sverigesgade 23   |   9850 Hirtshals   |   Danmark   |   Mobil.: (+45) 60147490   |   Email: mail@dagplejenregnbuen.dk