Her er du: Regnbue tidende maj 2011

Nyheder

Prisændring 2016
5 January 2016

Betalingen stiger en lille smule

Læs mere »
Ny ferieplan 2016
5 January 2016

Der er lavet en ny ferieplan Læs mere under åbningstider/ferie

Læs mere »
Læs alle »

Indmeldelse

Vi har på nuværende tidspunkt
1 ledige pladser.

Næste ledige plads

1 plads Oktober 2017

Læs mere »

Regnbue tidende maj 2011

25 May 2011

LogoRegnbue Tidende

Maj 2011

 

Mødeseddel.

Det er vigtigt, at ALLE udfylder den mødeplan der hænger på tavlen. Desuden er det også vigtigt, at de tider der bliver skrevet på bliver overholdt. Hvis I får problemer med at overholde de tidspunkter der er skrevet på tavlen, ser vi meget gerne, at I lige er søde at ringe for at informere os om en evt. forsinkelse..

Zoologisk Have.

Til forældremødet blev det aftalt, at vi skulle holde en familietur til Zoologisk Have. Datoen bliver d. 21. maj 2011. Vi mødes i Regnbuen kl. 08.00 til rundstykker, hvorefter vi følges i samlet trop til zoo. Alle medbringer mad og drikke til deres egen familie. Tilmeldingsseddel bliver hængt op på tavlen.

Haven.

Vi er nu gået i gang med at ordne haven og huset udenfor. Vi har flyttet en del ting fra haven for at kunne lave nyt stakit, og henover påsken er John, John og Christian gået i gang med at lave det nye stakit.

I løbet af sommeren vil der løbende blive lavet have ! Tak til de forældre der på eget initiativ mødte op til have arbejde i april måned.

Praktikant / arbejdsprøvning.

Vi arbejder i øjeblikket på at få Pernille (Nannas mor) i arbejdsprøvning. Vi håber det lykkes, og I vil få nærmere info så snart vi ved mere om dette.

Børn.

Maja er stoppet pr. 30. april. Vi har haft nye børn på besøg, så pladserne er besat igen.

Sommerferie.

Husk Dagplejen holder lukket i vores ferie (læs ferieplan). Har alle pasning i ugerne 28 & 29 samt alle andre lukkedage ? Hvis I evt. måtte have problemer med dette, vil vi gerne vide besked, så vi evt. kan være behjælpelige med at løse det.

 

Ris - Ros

Vi er stadig meget interesseret i at få ris og ros. Det er vigtigt, at vi alle er åbne om tingene, så vi kan få det bedst mulige samarbejde omkring Jeres barn/børn. Kom endelig "ud af busken" hvis I har noget på hjertet, uanset om det er ris, ros eller bare en god idé. Vi er stadig også meget interesseret i at høre meninger om huset, hjemmesiden osv…

 

Aktivitets kalender maj 2011 (Download word dokument)

 

 

Med venlig hilsen

Sanne og Christina

Dagplejen Regnbuen   |   Sverigesgade 23   |   9850 Hirtshals   |   Danmark   |   Mobil.: (+45) 60147490   |   Email: mail@dagplejenregnbuen.dk